DEN HAAG - Het seizoen blijft voor ADO Den Haag wisselvallig verlopen. Na een 1-1 gelijkspel tegen Jong FC Utrecht staat de ploeg van Darije Kalezic op acht punten uit acht wedstrijden.

In Den Haag wachtte Lee Bonis nog altijd op zijn eerste goal, maar op vrijdagavond raakte de spits eindelijk van de hatelijke nul af. De aanvals van ADO opende na elf minuten de score en gleed de bal binnen achter Jong Utrecht-doelman Andreas Dithmer na een fraaie assist van Daryl van Mieghem. Die voorsprong bleef niet lang op het scorebord, want in de dertigste minuut was het Rafik el Arghuioui die op fraaie wijze de gelijkmaker binnenschoot.

De Noord-Ierse spits verzuimde na rust het duel te beslissen, want hij kreeg nog drie opgelegde kansen om de drie punten in eigen huis te houden, maar wist niet zijn tweede van de avond te maken tegen de hekkensluiter.